Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bekledingsmateriaal

In het assortiment van G.A.S. Belting hebben we een verscheidenheid aan soorten bekledingsmaterialen. Voor deze producten houden we voorraadrollen aan om niet te hoeven misgrijpen. In de meeste gevallen gebruiken we het materiaal ten behoeven van grip op de aandrijfrol. Het voordeel van het bekleden van een gladde rol is dat er minder slip ontstaat op de band, minder bandspanning nodig is en het voorkomt snelle slijtage van de band. Dit allen komt ten goede van de levensduur van de band en overige componenten.

Ons bekledingsmateriaal is te verkrijgen in kunststof of rubber en uit te voeren in verschillende profielen. Bekende profielmaterialen zijn onder andere: laminop, versprongen zaagtand, zaagtand, fishbone, silicone, grote nop, supergrip, crossrib etc.

Ook hebben we een speciaal ontwikkeld keramisch rubber dat dient als probleemoplosser voor hardnekkige slip en slijtage wanneer al het andere niet meer werkt.

Het bekleden door het opzetten van bekledingsmateriaal doen wij in eigen beheer in onze werkplaats. De mogelijkheid bestaat om dit ook direct op de locatie bij de klant te doen. Ook het leveren van een complete rollen past binnen de mogelijkheden.

Onze bekledingsmaterialen zijn terug te vinden in de volgende industrieën:

– Voedingsmiddelen industrie
– Recycling
– Kartonnage
– Landbouw
– Sierteelt en potplantenkwekerijen
– Verpakkingsindustrie
– Houtverwerking
– Op- en overslag
– Chemische industrie
– Logistiek